Ciepłe i pożywne śniadanko to wszystko czego nam dziś potrzeba! Dlatego serwujemy Wam energetyczną kokosową jaglanką! Postawi Was na nogi i sprawi, że to będzie dobry dzień! I tego Wam z całego serca życzymy!

Składniki:

  • 100 g kaszy jaglanej marki Risana
  • 200 ml mleka kokosowego
  • 2 łyżki wiórków kokosowych
  • łyżka miodu
  • ziarenka z połowy granatu
  • świeża mięta

Przygotowanie:

  • Kaszę jaglaną gotujemy w mleku kokosowym, zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  • Ugotowaną zostawiamy pod przykryciem do momentu wchłonięcia całej zawartości mleka, na koniec dodajemy miód i mieszamy.
  • Do dwóch miseczek przekładamy jaglankę, dekorujemy wiórkami kokosowymi, kulkami granatu i świeżą miętą.

Smacznego!

Author: Redakcja