W ramach naszej strony wykorzystujemy pliki cookies w celu ułatwienia i ulepszenia korzystania ze strony. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci Twojego urządzenia.
Ponadto, po wyrażeniu przez użytkownika zgody, pliki cookies są wykorzystywane dla celów statystycznych i reklamowych. Po wyrażeniu zgody w każdym czasie możesz wyłączyć stosowanie plików cookies dla tych celów przez dokonanie zmiany ustawień Twojej przeglądarki lub wysłanie wiadomości na adres: iod@sonko.pl
Więcej informacji na temat plików cookie można znaleźć w naszej polityce prywatności. Dowiedz się więcej
Jesteś kulinarnym pasjonatem? W kuchni czujesz się najlepiej, a w gronie znajomych uchodzisz za kulinarne guru? ? Weź udział w naszym konkursie na przepis miesiąca i wygraj zapas smacznych i zdrowych produktów Sonko!
Zdarza Wam się, że macie ochotę na coś słodkiego, a jednocześnie zdrowego? Coś, co wymagałoby niewielkiego nakładu sił i czasu? W takim wypadku ten deser, czy też ciasto ryżowe, sprawdzi się rewelacyjnie, ponieważ do jego przygotowania nie potrzebujecie nawet miksera! Robi się je ekspresowo, a zapewniam, że składnik bazowy-ryż- każdy znajdzie w swojej kuchni. Zapraszam więc!
Uwielbiam smak kokosowy i uwielbiam prostotę. Gdy najdzie mnie ochota na coś pożywnego, a jednocześnie słodkiego sięgam po nieskomplikowane w przygotowaniu propozycje, które spełnią te wymagania. Tym razem przychodzę do Was z kokosowym deserem ryżowym. Jest przepyszny!
Witajcie! Przygotowałam dziś dla Was placuszki, do których przyrządzenia będziecie potrzebować jedynie… trzech składników! Są przepyszne, banalnie łatwe w przygotowaniu i pożywne! Świetnie smakują zarówna na ciepło jak i na zimno, a przepadają za nimi łasuchy w każdym wieku!
Na pewno nie raz naszła was ochota na coś słodkiego. A kiedy powiem Wam, że propozycja, z którą do Was dzisiaj przychodzę jest dodatkowo lekka, pożywna, zdrowa i smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno to skusicie się? Mam nadzieję, bo przepis jest obłędny! Moi drodzy, dzisiaj na deser letnie owoce pod owsianą kruszonką!
Dzisiaj zapraszam Was na lekką propozycję obiadową! O czym mowa? Cukinietti z kurczakiem i nerkowcami. Cukinietti? Tak po prostu nazwałam spaghetti z cukinii.
Każda z nas pragnie czuć się lekko i świeżo, szczególnie latem. Gdy temperatury znacznie wzrastają, nie mamy ochoty na ciężkie potrawy i godziny spędzone w kuchni. Dzisiejsza propozycja, z którą do Was przychodzę jest lekka, świeża i owocowa! A to, co w niej najlepsze to przygotowanie, które zajmuje 5 minut!