Z nami zdrowo
Zaloguj się

Logowanie

Nazwa użytkownika *
Hasło *
Pamiętaj mnie
Zaloguj się za pomocą konta
Ina Rybarczyk - True Taste Hunters 2019-02-20

Batoniki musli z kaszy jaglanej

Jesteś osobą aktywną fizycznie lub w czasie sesji albo innej niezmiernie trudnej pracy umysłowej? Doładuj

... Czytaj więcej...

Sezon na dynie to kulinarna pełnia szczęścia. Jest tak wiele sposobów przyrządzania dyń, że choćbyście je jedli przez cały tydzień, to nie ma szans, aby się wam znudziły. Ciasta, zupy-kremy, dyniowe frytki, musy, dżemy to tylko kilka propozycji na wykorzystanie tego pysznego warzywa. Dziś polecamy dyniowe kaszotto z Multigrano.

Rozgrzewający krem z dyni podany z kaszą pęczak, to idealny pomysł na obiad w mroźną, zimową aurę. Goracy bulion doda nam energii, a pęczak nasyci głód.  Nie ma lepszego sposobu na poprawę humoru niż przyrządzenie tej aromatycznej zupy w chłodne popołudnie.

Ciastka nie mogą być zdrowe. Nic bardziej mylnego! Wartości odżywcze zawstydzą nawet wybrednego smakosza. Ciastka są źródłem błonnika pokarmowego i dostarczają nam sporo energii. Posłużą za świetny zamiennik drugiego śniadania. Dodatki można dowolnie modyfikować. Podany poniżej przepis jest wersją podstawową - reszta należy już do naszej fantazji!

Strona używa plików cookies, aby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu oraz do celów statystycznych. Więcej informacji