W ramach naszej strony wykorzystujemy pliki cookies w celu ułatwienia i ulepszenia korzystania ze strony. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci Twojego urządzenia.
Ponadto, po wyrażeniu przez użytkownika zgody, pliki cookies są wykorzystywane dla celów statystycznych i reklamowych. Po wyrażeniu zgody w każdym czasie możesz wyłączyć stosowanie plików cookies dla tych celów przez dokonanie zmiany ustawień Twojej przeglądarki lub wysłanie wiadomości na adres: iod@sonko.pl
Więcej informacji na temat plików cookie można znaleźć w naszej polityce prywatności. Dowiedz się więcej
Jesteś kulinarnym pasjonatem? W kuchni czujesz się najlepiej, a w gronie znajomych uchodzisz za kulinarne guru? ? Weź udział w naszym konkursie na przepis miesiąca i wygraj zapas smacznych i zdrowych produktów Sonko!
Niezwykle szybkie i smaczne w swojej prostocie danie! Bardzo sycące i niedrogie w przygotowaniu. Jeżeli lubicie meksykańskie klimaty, a w swojej kuchni chętnie sięgacie po warzywa strączkowe, to propozycja ta na pewno przypadnie Wam do gustu! Zapraszam po przepis!
Znacie to uczucie, kiedy musicie pilnie wyjść z domu i okazuje się, że poza nim spędzicie kilka godzin, więc musicie przygotować smaczny, a zarazem zdrowy i pożywny posiłek w tempie wręcz ekspresowym? Ta sałatka jest idealnym rozwiązaniem! Jest pyszna, jej przygotowanie zajmie Wam 5 minut, a smak wynagrodzi wszystko. Zapraszam!
Dziś proponuję Wam pierniczkową jaglankę, która czaruje smakiem i zapachem! Smakuje świetnie na ciepło, jako śniadanie lub na zimno, jako deser! Zapraszam!
Czy tak jak ja uwielbiacie świąteczny czas i smakołyki? Jeśli tak, to jestem pewna, że ten przepis Was oczaruje: smakiem, łatwością przygotowania i krótkim czasem, jakiego potrzebujecie, by je zrobić! Podczas pieczenia, w całym domu pachnie...świętami! Spróbujecie koniecznie!
Nieskromnie mówiąc…to ciasto to hit! Dlaczego? Jego przygotowanie jest banalnie proste, nie wymaga wiele czasu, do jego wykonania nie użyjemy nawet grama białego cukru, a dodatkowo smakuje… rewelacyjnie! Rodzina potwierdziła, a ciasto zniknęło w zaledwie jeden dzień! Zachęcam Was do wypróbowania i zapisania tego przepisu! Gwarantuję, że wrócicie do niego nie raz!
Uwielbiam łososia i uwielbiam jego połączenie z koperkiem. Lubię też suszone pomidory, a tam gdzie suszone pomidory, koniecznie muszą znaleźć się oliwki. Gdyby dodać do tego czarny ryż jaśminowy, powstaje pyszne, pożywne i bardzo sycące danie, które z powodzeniem możemy zjeść na ciepło lub na zimno zapakowane w lunchbox. Zachęciłam was?