Z nami zdrowo
Zaloguj się

Logowanie

Nazwa użytkownika *
Hasło *
Pamiętaj mnie
Zaloguj się za pomocą konta
Aktualności 2019-01-16

Ryz basmati po meksykańsku

Niezwykle szybkie i smaczne w swojej prostocie danie! Bardzo sycące i niedrogie w przygotowaniu. Jeżeli

... Czytaj więcej...

Weź udział w naszym konkursie na przepis miesiąca!

Jesteś kulinarnym pasjonatem? W kuchni czujesz się najlepiej, a w gronie znajomych uchodzisz za kulinarne guru? ? Weź udział w naszym konkursie na przepis miesiąca i wygraj zapas smacznych i zdrowych produktów Sonko!

Czytaj więcej

Images

Ocena użytkowników: 5.00/5

Znacie to uczucie, kiedy musicie pilnie wyjść z domu i okazuje się, że poza nim spędzicie kilka godzin, więc musicie przygotować smaczny, a zarazem zdrowy i pożywny posiłek w tempie wręcz ekspresowym? Ta sałatka jest idealnym rozwiązaniem! Jest pyszna, jej przygotowanie zajmie Wam 5 minut, a smak wynagrodzi wszystko. Zapraszam!

Ocena użytkowników: 0/5

Dziś proponuję Wam pierniczkową jaglankę, która czaruje smakiem i zapachem! Smakuje świetnie na ciepło, jako śniadanie lub na zimno, jako deser! Zapraszam!

Ocena użytkowników: 0/5

Czy tak jak ja uwielbiacie świąteczny czas i smakołyki? Jeśli tak, to jestem pewna, że ten przepis Was oczaruje: smakiem, łatwością przygotowania i krótkim czasem, jakiego potrzebujecie, by je zrobić! Podczas pieczenia, w całym domu pachnie...świętami! Spróbujecie koniecznie!

Ocena użytkowników: 0/5

Nieskromnie mówiąc…to ciasto to hit! Dlaczego? Jego przygotowanie jest banalnie proste, nie wymaga wiele czasu, do jego wykonania nie użyjemy nawet grama białego cukru, a dodatkowo smakuje… rewelacyjnie! Rodzina potwierdziła, a ciasto zniknęło w zaledwie jeden dzień! Zachęcam Was do wypróbowania i zapisania tego przepisu! Gwarantuję, że wrócicie do niego nie raz!

Ocena użytkowników: 0/5

Uwielbiam łososia i uwielbiam jego połączenie z koperkiem. Lubię też suszone pomidory, a tam gdzie suszone pomidory, koniecznie muszą znaleźć się oliwki. Gdyby dodać do tego czarny ryż jaśminowy, powstaje pyszne, pożywne i bardzo sycące danie, które z powodzeniem możemy zjeść na ciepło lub na zimno zapakowane w lunchbox. Zachęciłam was?

Ocena użytkowników: 5.00/5

Uwielbiam jesień. Między innymi za ciepłe swetry, wieczorne kakao i …dynię! W szczególności dynię Hokkaido, ponieważ wyróżnia ją intensywniejszy, słodszy smak, jej kolor oraz to, że nie trzeba obierać jej ze skóry, co gwarantuje oszczędność czasu. Sezon na dynię właśnie trwa, a ja przychodzę do Was z pomysłem na jej wykorzystanie. Placuszki, które stworzyłam przypadły do gustu zarówno tym najmłodszym, jak i nieco starszym. Są rewelacyjne, ponieważ świetnie smakują na ciepło i na zimno, a dodatkowo są bardzo sycące i zdrowe! Czego chcieć więcej? Zapraszam!

Strona używa plików cookies, aby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu oraz do celów statystycznych. Więcej informacji